Bruidsfotograaf

Bruidsfotograaf Kempff Fotografie voor een unieke trouwreportage

bruidsfotograaf | trouwfotograaf | huwelijksfotograaf

Mijn passie voor fotografie is begonnen met bruidsfotografie. Het vak bruidsfotograaf is wellicht één van de meest onderschatte vormen van fotografie. Bij bruidsfotografie komt veel kijken, want de fotograaf moet excelleren onder allerlei omstandigheden. Fotograferen bij hard licht zoals zonneschijn, regen, donkere zalen en andere omstandigheden. De fotograaf moet onder diverse omstandigheden prachtige foto’s kunnen maken.

Trouwfotograaf

Journalistieke fotografie

Belangrijk is het leveren van mooie en creatieve foto’s. Net zo belangrijk zijn de journalistieke foto’s. Foto’s van de 1e kus, papa die zijn dochter “weg” geeft , Oma die een traantje weg veegt…. Kortom vele gebeurtenissen en emoties, zonder te poseren voor de camera. Het is belangrijk dat je de echte emoties weet te fotograferen. Ik streef er naar om “onzichtbaar ” aanwezig te zijn op het huwelijk of feest. Hierdoor kun je de gasten fotograferen met hun echte persoonlijke kenmerken. Hoe doe ik dat? Met mijn camera en telelens zal ik aan de zijkant of in een hoekje alle gebeurtenissen weten te fotgraferen.

Trouwfotograaf

Trouwfotograaf

100% maatwerk

Ieder huwelijk is voor mij als fotograaf weer een nieuw avontuur. Want op zo’n speciale dag zijn er veel gebeurtenissen. En je weet nooit van te voren hoe zaken gaan lopen. Een bruiloft is een speciale gebeurtenis en dat wil je naar jouw wens invullen. Zo is mijn dienstverlening als fotograaf, afgestemd op jullie wensen. Alle mooie emoties en herinneringen gefotografeerd en gebundeld in een handgebonden album, die je kunt doorgeven aan je kinderen of kleinkinderen.

Bruidsfotograaf

 

Bruidsfboeket

Informatie?

Heeft u vragen omtrent het fotograferen van uw event of informatie over bruidsfotografie? Vul dan onderstaand formulier in en ik informeer u graag. Of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor meer van mijn werk: https://www.kempff-fotografie.nl

event fotograaf