Over Ronald

Event Fotograaf Ronald Kempff

Met de geboorte van mijn kinderen kocht ik mijn 1e digitale spiegelreflex camera. Na een tijd van fotograferen van feestjes en vakanties, besloot ik een aantal privé workshops te volgen bij een mode fotograaf. Vervolgens heb ik de opleiding bij Stichting Statief gevolgd. Tijdens deze opleiding leerde ik één van de beste bruidsfotografen van Nederland kennen: Asim Bari. Bij Asim heb ik een aantal jaren stage mogen lopen en ik kreeg een kijkje in de wereld van bruidsfotografie en wist direct: Bruidsfotografie is mijn roeping en ik wil de beste van Nederland worden.

 

Evenementen Fotografie

Tijdens een Trouwbeurs leerde ik Richard Smit kennen. Richard organiseert o.a. een drive in voor een trouwfeest. Maar hij organiseert ook bedrijfsfeesten voor 20 personen tot aan een dansfeest waar duizenden mensen komen. Hij vroeg mij om één van zijn opdrachten te fotograferen en ik was direct verkocht. Een bedrijfsfeest heeft veel gemeen met een bruiloft. Vrolijke mensen die genieten van een feest.

 

Bedrijfsfeest

Heeft u iets te vieren en wilt u dit professioneel en vakkundig gefotografeerd hebben? Dan sta ik u graag te woord en bespreek graag de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Ronald Kempff

 

Event Fotograaf